Nyi Haji Saonah Sjarif Amin

ISBN:

Published: 2003

Paperback

100 pages


Description

Nyi Haji Saonah  by  Sjarif Amin

Nyi Haji Saonah by Sjarif Amin
2003 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 100 pages | ISBN: | 8.79 Mb

Nyi Haji Saonah ngadongéngkeun pangalaman si kuring nu aya pikir kadua leutik ka hiji wanoja, tapi teu nepi ka kabiruyungan hirup babarengan. Kilang kitu ari duriat mah teu nepi ka pegat. Nya lebah dinya pisan naon nu dicaritakeun ku Sjarif Amin téhMoreNyi Haji Saonah ngadongéngkeun pangalaman si kuring nu aya pikir kadua leutik ka hiji wanoja, tapi teu nepi ka kabiruyungan hirup babarengan. Kilang kitu ari duriat mah teu nepi ka pegat. Nya lebah dinya pisan naon nu dicaritakeun ku Sjarif Amin téh éstu nodél mamaras rasa...Cék pangrasa, Nyi Haji Saonah mah aya punjulna.

Najan nu ieu gé teu kaasup roman nu gandéng, tapi aya kasang sajarahna. Kagambarkeun, upa­mana baé, sakumaha riweuhna jaman dar dér dor di pilemburan alatan digalaksak ku gorombolan.... — Hawé Setiawan



Enter the sum





Related Archive Books

  1. 05.06.2013Thirty Nine Cents
  2. 05.07.2013Arofo Otite
  3. 02.10.2011The Race


Related Books


Comments

Comments for "Nyi Haji Saonah":


escher.pl

©2008-2015 | DMCA | Contact us